Toimitilakalusteet, julkiskalusteet, muut erikoiskalusteet sekä mittatilauskalusteet Oulusta

Ota yhteyttä

Korkealaatuisesta massiivipuusta valmistetut erikoiskalusteet ovat ydinosaamistamme mittatilauskalusteiden lisäksi. Taipuu vastaa luovalla otteella ja vankalla puuntyöstön kokemuksella suunnittelutoimistojen,

eri alojen yritysten sekä julkisen sektorin toimijoiden tarpeisiin toteuttamalla ainutlaatuisia ja käytännöllisiä puutuotteita pajallaan Oulussa.

Erikoiskalusteet – Kaikki on mahdollista

Loputtomien mahdollisuuksien puusta valmistuu ammattitaitoisen puuartesaanin käsissä mitä erilaisemmat erikoiskalusteet, kuten näyttelyrakenteet, kahviloiden ja baarien tiskit, irtohuonekalut, portaikot, julkisten tilojen kalusteet – melkein mikä tahansa on mahdollista. 


Erikoiskalusteita valmistetaan niin koulujen, kirjastojen, sairaaloiden, museoiden ja muiden julkisten tilojen tarpeisiin kuin eri alojen yritysten toimitiloihinkin. Kauttamme saat myös markkinoille tähtäävien puutuotteiden prototyypit ja nollasarjat. Tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöösi myös uuden tuotteen tuotekehittelyssä.


Me Taipuussa olemme erikoistuneet tekemään todeksi suunnittelutoimistojen monimutkaisia ja lennokkaitakin ideoita. Luovan suunnittelun ja käsityön ammattilaisen sujuvassa yhteistyössä syntyvät uniikit, käytännölliset ja toimivat puutuotteet, jotka vastaavat sekä suunnittelijan suunnitelmaa että asiakkaan toiveita täydellisesti.

Katso kuvia töistämme

Luota erikoiskalusteprojekteissa alan erikoisosaajaan

Tartumme intohimolla ja innolla haastaviin ja laajoihinkin erikoiskalusteprojekteihin, jotka vaativat toteuttajaltaan puumateriaalin läpikotaista tuntemista, puuntyöstön monipuolista kokemusta sekä vahvaa käsityötaitoa. 


Kotimaisen puun lisäksi käytössämme on supermuovautuva, luonnollisista ainesosista sekä akryylista valmistettu HI-MACS-materiaali, joka mahdollistaa entistä monipuolisemmat ratkaisut ja toteutukset. Takaamme kaikille tuotteillemme ensiluokkaisen laadukkaan lopputuloksen aina pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta, yhteisistä sopimuksista pidetään kiinni ja valmista tulee sovittuun tahtiin. Onnistunut projekti, näyttävä sekä toimiva tuote ja tyytyväinen asiakas ovat meille paras palkka työstämme.

Puu – loputtomien mahdollisuuksien materiaali

Osaavissa käsissä puu, luonnon monimuotoisin materiaali, taipuu moneksi. Valmistamme kestävästä kotimaisesta puusta mitä moninaisempia tuotteita asiakkaan unelmien, ideoiden ja tarpeiden pohjalta.

Puusta voi valmistaa lähes mitä tahansa – keittiökalusteita, pöytiä, tuoleja, hyllyjä ja muita huonekaluja. Myös pienet ja henkilökohtaiset tuotteet, kuten korut, saavat puusta uniikin muodon.

Katso kuvia töistämme

Mittatilauskalusteet – Yksilöllistä designia, laatua ja kestävyyttä

Korkealaatuista kotimaista puuta hyödyntäen sekä yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen ja ideoiden syntyy aidosti yksilöllisiä puukäsitöitä, jotka koskettavat. Luonnonläheisenä elementtinä puu tuntuu, näkyy ja tuoksuu.

Ammattitaitoisen puusepän valmistama mittatilauskaluste kestää aikaa ja käyttöä. Kulumat ja kolhut piirtävät puiseen tuotteeseen patinaa, ajan muovaamia muistoja, jotka siirtyvät pitkäikäisen kalusteen mukana sukupolvelta toiselle.

Valmistamme tilaamasi puukalusteen juuri mittojesi mukaan. Yhteisellä suunnittelutapaamisella käymme läpi ajatuksiasi: minkä käyttötarkoituksen kaluste täyttää, miltä se näyttää ja kuka sitä käyttää. 


Yhdessä laadimme suunnitelman unelmiesi kalusteesta ja me hoidamme loput. Viimeistellyn lopputuotteen toimitamme suoraan kotiisi tai muuhun kohteeseen.

Puhelin-ikoni

Uniikit ja toimivat erikoiskalusteet vahvalla ammattitaidolla valmistaa puusepänliike Taipuu. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen Oulusta käsin.

Ota yhteyttä