Innovatiivinen puusepänliike palvelee Oulussa

Ota yhteyttä

Tutustu puusepänliike Taipuu Woodworksin ammattitaitoiseen ja alaansa intohimoisesti suhtautuvaan henkilökuntaan. Puuartesaanimme ovat apunasi, kun suunnittelet 

mittatilauskalusteen tai erikoiskalusteiden tilausta. Palvelemme eri alojen yrityksiä, julkista sektoria sekä yksityisiä kotitalouksia koko Suomessa Oulusta käsin.

Puusepänliike Taipuu sai alkunsa vuonna 2010 puuartesaaninamme edelleen toimivan Seppo Paldaniuksen toimesta. Taipuu Woodworks -nimeä kantava yritys perustettiin vuonna 2011, ja vain vuoden toiminnan jälkeen menestyksekäs, innolla alaansa ja työhönsä suhtautuva yritys valittiin Suomen parhaaksi nuoreksi yritykseksi. Vuoden 2020 alussa toimintaansa jatkuvasti laajentanut yrityksemme vaihtoi yritysmuotoaan osakeyhtiöksi ja Taipuu Design Oy syntyi.

Puusepänliikkeemme on toiminut alalla siis jo vuosikymmenen ajan valmistaen uniikkeja ja korkealaatuisia massiivipuisia mittatilaus- ja erikoiskalusteita. Toinen yrityksemme Taipuu Speakers valmistaa korkealaatuiset kaiuttimet, jotka tehdään huolellisesti käsityönä. Lue lisää ja tutustu ammattitaitoiseen, aitoja käsityötaitoja arvostavaan henkilöstöömme.

Mittatilauskalusteet

Puuartesaani Seppo Paldanius, CEO, partner

+358 40 546 0938

seppo@taipuu.fi

Puuartesaani Olli Mäkinen, partner


+358 40 075 5861

olli@taipuu.fi

Puuartesaani Jari-Pekka Sorsa

+358 44 376 4033

info@taipuu.fi

Puhelin-ikoni

Puusepänliike Taipuussa sinua palvelevat puuntyöstön erikoisosaajat. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme olla avuksi. Palvelemme Oulusta käsin koko Suomessa.

Yhteystiedot